کد خبر 1830296
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۸
رزمایش نظامی اسرائیل در بحبوحه تنش‌های منطقه

در حالی که تنش‌های منطقه‌ای در نتیجه مواضع ضد ایرانی آمریکا ادامه دارد، ارتش رژیم صهیونیستی روز دوشنبه رزمایش دریایی و زمینی دو روزه خود را آغاز کرد.

به گزارش مشرق؛ به گفته ارتش رژیم صهیونیستی، این رزمایش تا عصر فردا سه‌شنبه در منطقه بین شاوی تزیون در شمال و اشدود در جنوب انجام می‌شود.

ارتش اسرائیل با بیان اینکه این رزمایش شامل تحرکات فشرده کشتی‌ها و نیروهای امنیتی خواهد بود، مدعی شد که این رزمایش از قبل برنامه‌ریزی شده بود و به «هیچ حادثه امنیتی مرتبط نیست.»

رزمایش نظامی اسرائیل در بحبوحه تنش‌های منطقه

ارتش این رژیم همچنین رزمایش نظامی دیگری را در مرکز فلسطین اشغالی اعلام کرد که شامل استفاده از تجهیزات روشنایی و تحرکات فشرده نیروهای ارتش و خودروهای امدادی خواهد بود.

طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، «این رزمایش‌ها در حالی برگزار می‌شوند که منطقه خاورمیانه از زمان حمله مشترک اسرائیل و ایالات متحده به ایران، همچنان در وضع بحرانی قرار دارد.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس